200917 logo

Stef Rogiers Design

New project; the Stone house

The Stone house is a project for a renovation and large extension of an existing villa on a beautiful site close to the sea.  The clients wanted to turn the existing house into a fabulous villa that allows them to enjoy the holidays on the large, covered terrace, in the infinity pool or in the spacious living area.

When approaching the house from the street, you first enter a patio where you see the remaining part of the house, which gives the impression to see a rather small and modest house, but once inside, you discover the grand and spacious interior and the splendid sea views. The house itself is a composition of dry stone walls, rendered surfaces and XXL-size windows that bring the inside out and the outside in.

Progress on our new townhouse and office in Denia

April 2021

Palmares Technal 2019

We have just been informed that we received an honorable mention at the Palmarés Technal 2019 competition, for our ‘Casa de Cristal’ house in La Vall de Laguar.

Proud to be one of the 3 rewarded projects in the category ‘Housing’ for Spain and Portugal.

Link to the official publication.